Φόρτωση Εκδηλώσεις

Το ΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ συνεχίζει για τρίτη χρονιά το θεσμό ΔΕΥΤΕΡΟΤΡΙΤΑ στο ΘΕΣΣΑΛΙΚΟ, όπου φιλοξενεί θεατρικές ομάδες της Λάρισας (και της Θεσσαλίας). Στόχος των Δευτερότριτων είναι η καλλιτεχνική υποστήριξη των θεατρικών ομάδων με την παροχή κάθε μέσου που ενδυναμώνει το καλλιτεχνικό τους αποτέλεσμα και την ορατότητα και προβολή της εργασίας τους.

Στο πλαίσιο αυτό η θεατρική ομάδα Πασπαρτού, παρουσιάζει την παράσταση ’Ορκοι Αγάπης, τη Δευτέρα 16 & Τρίτη 17 Μαΐου, και ώρα 21.00, στο Θέατρο «Κώστας Τσιάνος.

Υπόθεση

Ο Σωτήρης και η Άσπα είναι ένα σύγχρονο αντρόγυνο που μετά από δέκα χρόνια γάμου, νιώθουν  ότι έχουν βαλτώσει. Η απιστία, η έλλειψη αγάπης αλλά και ερωτικής επαφής, κυρίως από τη πλευρά του Σωτήρη, οδηγούν την Άσπα στην απώλεια της γυναικείας αυτοπεποίθησης και στα όρια του νευρικού κλονισμού.

Στη προσπάθεια τους να σώσουν το γάμο τους, αλλά κυρίως να «εξευμενίσει» ο Σωτήρης τις ακόρεστες τάσεις απιστίας του, αποφασίζουν να χαλαρώσουν τους ασφυκτικούς δεσμούς του έγγαμου βίου και να λειτουργήσουν πιο απελευθερωμένα.

Τα πάντα πλέον επιτρέπονται και από τους δύο. Όμως τα πάντα ανατρέπονται. Οι ρόλοι αντιστρέφονται, η Άσπα παίρνει το πάνω χέρι και….

Βασισμένο στο έργο «Λεύτερο Ζευγάρι», το κείμενο προβάλλει μέσα από τις αδιάκοπες εναλλαγές γέλιου, συγκίνησης αλλά και στοχασμού τους προβληματισμούς των σύγχρονων ζευγαριών και τους κλυδωνισμούς του έγγαμου βίου στη σημερινή εποχή.

Συντελεστές

  • Προσαρμογή κειμένου – Σκηνοθεσία : Ηλίας Β. Παπαγιάννης
  • Ερμηνεύουν : Βασίλης Σακκάς – Καλλιόπη Λαγκούρα
  • Σκηνικά – Κοστούμια : Θεοδώρα Παπαδούλη
  • Κατασκευή σκηνικού : Στέλιος Μακρυγιάννης
  • Σχεδιασμός αφίσας : Σταμάτης Πλουμιστός – Ευτυχία Θάνου
  • Γραφίστικη επιμέλεια : Μουτζούρα
  • Φωτογραφίες : UniqOn Κοιν.Σ.Επ.
  • Παραγωγή : Πασπαρτού Productions

Η παράσταση είναι κατάλληλη για άτομα άνω των 15 ετών.

Τιμές εισιτηρίων : 10 ευρώ κανονικό, Προπώληση : 8 ευρώ, Φοιτητικό, ανέργων, ΑΜΕΑ : 5 ευρώ.

Τηλέφωνο πληροφοριών και κρατήσεων: 6906684732 (Ώρες: 10:00-13:00 &18:00-21:00).

Go to Top