Φόρτωση Εκδηλώσεις

Η Πολιτιστική και Καλλιτεχνική ομάδα Πασπαρτού σε συνεργασία με την ακαδημαϊκή κοινότητα, τους υπεύθυνους φορείς και εξειδικευμένους επαγγελματίες στο χώρο της οπτικοακουστικής παραγωγής διοργανώνουν το 1ο Φεστιβάλ “AnimACEd.” στη Λάρισα στις 19-23 Δεκεμβρίου 2021 στην Δημοτική Πινακοθήκη Λάρισας Μουσείο Γ.Κ.Κατσίγρα.

Το Φεστιβάλ Animation στην Τέχνη, τον Πολιτισμό και την Εκπαίδευση (AnimACEd.) με βασικές συνιστώσες αφενός μεν το animation ως εργαλείο στην τέχνη, τον πολιτισμό και την εκπαίδευση αφετέρου δε την  κινηματογραφική αφήγηση, στοχεύει στην  ανάπτυξη ποικίλων δράσεων στον τομέα της τέχνης, του πολιτισμού και της εκπαίδευσης.

Το AnimACEd. έχει ως απώτερο σκοπό να καθιερωθεί ως σημείο συνάντησης ερευνητών, ακαδημαϊκών και ειδικών επαγγελματιών με την τοπική κοινωνία  και την ακαδημαϊκή κοινότητα της Λάρισας και της ευρύτερης περιφέρειας.

Στη φετινή του έκδοση το πρόγραμμα θα είναι υβριδικό με το στρογγυλό τραπέζι να διενεργείται διαδικτυακά και τα εργαστήρια και οι προβολές ταινιών δια ζώσης.

Τελετή λήξης 19:30 – 21:30

Παράσταση χορού “Σαν και πρώτα” με την χορογράφο/χορεύτρια Αναστασία Αραμπατζή

Μουσικοθεατρική παράσταση “Ο μύθος του Αχιλλέα, στα χνάρια του ήρωα” από την θεατρική ομάδα Πασπαρτού

Το πρόγραμμα επιχορηγείται και υλοποιείται υπό την αιγίδα του Υπουργείου
​Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Περισσότερες  πληροφορίες  μπορείτε να βρείτε στην  ιστοσελίδα  του Φεστιβάλ  ANIMACED

Για δηλώσεις συμμετοχής στα εργαστήρια αποστείλετε e-mail στο paspartoularisa@outlook.com.gr

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Πολιτική απορρήτου.
I Accept
Go to Top